lördag 23 mars 2013

Peppar för Earth Hour i dag

Jag har nu förberett lägenheten med ljus överallt inför Earth Hour kl 20:30 då lamporna släcks för klimatet. Jag ska också passa på att ta en stund att prata med Gudinnan och Guden under timmen, därefter får vi se vad som händer - troligtvis låter jag det vara släckt men jag sätter nog kanske i gång dator eller tv sedan.

Detta år är badrummet ordentligt pepprat med ljus, det brukar variera hur duktig jag är på det men jag inser ju att ifall nöden pockar så är det inte supertrevligt att sitta där inne i mörker. Det kanske finns de som tycker om det men jag är inte en av dem.

Själv tycker jag att Earth Hour är viktigt, det visar att det finns de som bryr sig om miljön och klimatet och det blir en påminnelse för makthavare att vi även detta år bryr oss. Jag hoppas bara att fler grannar tänker släcka lamporna i kväll, förra året var det inte många miljövänner i mitt område.

Man behöver inte men om man vill boosta statistiken lite så kan man anmäla sig till Earth Hour här. Och här finner du mer info om själva Earth Hour.

Släcker du för klimatet i kväll?

1 kommentar:

Inpius sa...

Åh, en alternativ blogg! Jag älskar sådant! :D Bloggar själv (på engelska) om filosofi, ockultism, alternativa livsåskådningar och religioner osv. Det här verkar jätteintressant! Kommer säkert tillbaka hit mer :) Dessutom tänker jag skriva nåt blogginlägg framöver om Wicca/Paganism, måste bara få lite mer information först. Keep it up!!