Ingredienser
- 1dl mjölk
- 1,5 msk mjöl
- 1 msk matfett
- 1 krm salt
- svartpeppar
- (fryst) hackad spenat
Tillagning
Häll först i mjölk och mjöl och rör om (alt. i en shaker), därefter matfett och salt, rör om (bra grund så att inte spenaten bränns vid). Häv i fryst hackad spenat. Hacka och rör om med jämna mellanrum. Viktigt: ställ av på kall platta då och då så det inte bränner vid i botten. När det börjar koka så rör om konstant i 5 minuter. Därefter: svartpeppar efter behag och några klickar matfett. Bon Appetité!
1 kommentar:
Åh, ja, jag älskar spenat och det har jag alltid gjort! Tack för receptet :-) Spenat verkar också vara den enda grönsak min son vill äta, så det här var ju jättebra :-D
Blessed be!
Skicka en kommentar