onsdag 23 maj 2012

Tillsammans kan vi rädda Amazonas på 48h

Den Brasilianska kongressen har godkänt en lag som ger bönder och skogshuggare(!) fria tyglar att hugga ned regnskog, med andra ord Amazonas som står för 20% av jordens syreproduktion! President Dilma kan veto lagen och vi har 48 timmar på oss att få henne att vilja göra det.

79% av Brasilianarna är emot lagen och än så länge har 1.9 miljoner människor runtom världen skrivit på Avaazs namninsamling. Eftersom det är något som verkligen kan påverka hela jordens befolkning så har Avaaz, Greenpeace, WWF och huvudorganisationer i Brasilien gått samman för att få Brasiliens president att bevara en av de viktigaste regnskogar vår planet har. Jag har skrivit på namninsamlingen eftersom det för mig som både pagan och medmänniska är självklart att den lagen ska rivas upp.

Du kan läsa mer och skriva på här: namninsamling


Om du följer min blogg via bloglovin så 'gilla' inlägget, om du har en egen blogg skriv ett inlägg och om du har twitter, google+ eller facebook så länka direkt till namninsamlingen. Om du gör något av detta så skriv en kommentar nedan <3

Inga kommentarer: