Nr. 1.
Ingredienser:
* vaniljglass med chokladflarn
* vanlijglass med jordgubbsrippel
* lätt vaniljyoghurt
* (ica) frysta bär - goji, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär och röda vinbär
Hur:
Ta mer chokladflarnsglass än jordgubbsrippel som ska vara hälften så mycket (alt spår efter recept nr 2. i mixern), häll på max 1 dl vaniljyoghurt (beroende på hur mycket du vill göra) och häll sedan på bären. Mixa.
Smak: syrlig med eftersmak av choklad
Nr 2.
* vanlijglass med jordgubbsrippel
* lätt vaniljyoghurt
* (ica) frysta bär - goji, havtorn, blåbär, björnbär, tranbär och röda vinbär
Hur:
som ovan.
Smak: syrlig
---
Jag kan också rekommendera att använda tofuglass, juice och smak på yoghurt.
torsdag 8 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
mmh-mmh, den där andra varianten blev man sugen på att testa! :)
Skicka en kommentar