torsdag 10 maj 2012

Tydligen kackerlackor i huset, nu då?

Jag känner mig lagom förbannad nu. Kom hem för en stund sedan och fick se en lapp i trappuppgången från någon av grannarna... tydligen har vi kackerlackor i huset och om vi ser några så ska vi göra en felanmälan till hyresvärden.

Jag har än så länge lyckats hålla mig undan skadedjur, det närmaste har varit silverfiskar (vilket jag fick för första gången när jag flyttade hit) som jag sprejat ihjäl och inte sett på flera månader. Nu däremot så ska jag behöva ha korpgluggarna öppna för 1-2 cm stora kackerlackor i badrum och kök. Jag blir så arg och ledsen. Det borde räcka med spindeln (jag avskyr spindlar) som huserar i sovrummet, jag vet att den gör det, jag ser gångvägarna av spindeltråd den skapat överallt men jag har inte sett själva spindeln ännu.

Är det någon som har tips gällande kackerlackor och deras eventuella existerande?

1 kommentar:

Sigrid Drakhjärta sa...

Det enda jag vet om kackerlackor är att om man klappar dem över ryggen så springer de iväg i en jäkla fart för att tvätta av sig alla människobacillusker någonstans :) Hur man blir av med dem för gott vet jag dock inte (kanske inte ens går, det sägs ju att kackerlackor överlever atombomber, kemisk krigsföring, pest etc).