tisdag 3 april 2012

Angående Svenskawicca.tk

Det bästa wicca-forumet i Sverige går inte längre att nå på vanlig adress utan finnes här. Flera har redan hittat dit nu när den vanliga adressen inte längre gäller men för er som inte kan hitta eller som aldrig varit där förut (rekommenderas varmt) så tänkte jag flagga lite så att ni kunde hitta rätt :)

Ingen fråga är för liten eller för stor, allt möjligt diskuteras där men med betoning på paganism och wicca. Det är inte helt lätt att navigera sig på forumet MEN sökfunktionen är bra och användbar om du undrar över något.

Jag finnes där under Livsagnostiker, f.d. Alta (som nu är en deleted user). Om du också är där, vifta till lite i kommentarsfältet nedan, vore kul att veta vilka som läser min blogg!

2 kommentarer:

Tika BlueRain sa...

Var länge sen jag var aktiv där, känns lite trist men jag är väl ingen forum-människa ;-)

Mycket bra sida tycker jag dock, vänskapligt, bra stämning och mycket information om det mesta. tagit för vana att länka till den på de sidor på nätet där jag finns :-)

Blessed be!

Ariadna sa...

Jaha, det är bra att veta! Ibland är det någonting som jag vill kolla upp trots att jag inte heller jag är någon forummänniska.

All lycka till med SvenskaWiccas forum!

Var Välsignad!