torsdag 25 juni 2009

DIY - plastpåskonst

Tidigare i dag (läs: i går) läste jag Mandragoras inlägg om att sticka med plastpåsar. För första gången sedan jag börjat bevaka bloggen yttrade jag några ord, tillbaka fick jag en supernice youtubevideo som förklarade hur man gjorde (ett av sätten i alla fall) när man gjorde plastpåsen till garn.

Jag hittade också, nyss när jag letade, massvis med andra fiffiga sidor. Den första hade många bra tips och länkar till How-to som jag ska kika igenom mer noggrannt och flera coola bilder. Jag hittade också en riktigt bra how-to för väskor (min stora kärlek här i världen förutom böcker)! Och till sist så fann jag också ett annat bra sätt att förbereda plastpåsarna på som verkade lite mer avancerat än i youtubevideon. Finns säkert ännu fler sätt.

Någon gång ska jag testa att sticka en väska av plastpåsar (lär ju ha överflöd av dem efter flytten) men det förutsätter så klart att jag kan lära mig sticka igen! Senast jag försökte gick varken virkning eller stickning bra... så jag gav upp. Pepp och tips mottages varmt.

Inga kommentarer: