fredag 22 september 2017

Pulled oumph i krämig havregrädde

Detta recept är bland det enklaste man kan göra, perfekt vardagsmat samtidigt som det är helt otroligt gott för så lite effort! Mitt recept är veganskt men går ju också att göra lakto-veg.

Ingredienser
  • Pulled Oumph (halv påse)
  • 1dl frysta ärtor
  • 1,5dl iMat (havregrädde)
  • svartpeppar
  • fryst persilja
  • salt
  • vitlökspulver
  • Pasta (jag föredrar Girandole Torsades)

Tillagning
Sätt igång ugnen på 225 grader, lägg oumphen i en ugnsfast form och stoppa in i ugnen (cirka 10 min-ish). Koka upp pastan. Förbered 1,5dl havregrädde, svartpeppar, salt, vitlökspulver, fryst persilja och 1dl frysta ärtor. När pastan är klar använd samma platta för att koka upp havregrädden, kryddorna, persiljan och ärtorna. Ta ut oumphen och lägg i såsen och rör om ordentligt. Servera i en djup skål så du kan gegga runt allting ordentligt. Ät!

Detta räckte för bara mig, går att splitta till två personer. Om fler ska äta får du kanske använda en hel iMat och en hel Oumph-påse. :)

Inga kommentarer: